Web design!
Promovare web!
Web hosting!
E-consulting!
E-commerce!
 
 
" In urma colaborarii noastre cu NET Rom Business, cifra de afaceri a Heating's Proiect SRL a crescut semnificativ.
  Inca din prima luna a functionarii site-ului
www.centraletermice.com.ro numarul contractelor a fost mult mai mare. Datorita designului, obtinerii domeniului si a modalitatii de promovare, vizibilitatea produselor si serviciilor  noastre pe internet a crescut foarte mult.
  Astfel am primit oferte pentru participari la licitatii importante in domeniul incalzirii.
  Dorim sa colaboram in continuare cu NET Rom Business pentru promovarea si dezvoltarea site-ului nostru.
"
          www.centraletermice.com.ro                 

Cu multumiri,
Ing. Ruxandra Radulescu 
Director Executiv Heating's Proiect

--------------------------
" In numai un an de zile de colaborare cu Firma Net Rom Business, pentru realizarea si administrarea site-ului VITACARE, am inregistrat reale succese pe piata electronica, succese ce au dus la crestrea notorietatii marcii si a volumului de vanzari. In tot acest timp, reprezentanii Netromania au dat dovada de un real profesionalism fiind prompti si receptivi la propunerile noastre, sprijinindu-ne de asemenea cu sfaturi si idei inovatoare. "
          www.vitacare.ro                 

Razvan Alexandru ,
Director General
VitaCare International

--------------------------

 

" Net Rom Business semneaza conceptia grafica a website-ului www.focussat.ro, parte integranta a campaniei de promovare a serviciilor de televiziune digitala prin satelit furnizate de Focus Sat.

    Site-ul reflecta intr-o maniera originala imaginea si valorile companiei, dar si permite, in acelasi timp, ofertelor Focus Sat sa nu treacă neobservate pe Internet. Interfata noua este dinamica, interactiva si combina bunul gust cu elemente moderne, intr-un design cu un mare impact vizual.

    Am lucrat contra cronometru pentru a finaliza continutul site-ului in cel mai scurt timp posibil, dar am colaborat foarte bine cu agentie Net Rom Business, extrem de deschisa la propuneri.

    Multumim pe aceasta cale d-lui Razvan Borindel, director Net Rom Business, pentru promptidudinea si profesionalismul de care a dat dovada. "
         www.focussat.ro                 

Echipa Focus Sat Romania

--------------------------
  2001 - 2006 © NET Rom Business. Toate drepturile rezervate